ua en ru

Прокуратура в Києві повернула із незаконної оренди землю вартістю 60 млн гривень

Прокуратура в Києві повернула із незаконної оренди землю вартістю 60 млн гривень Фото: прокуратура

Прокуратура повернула із незаконної оренди 1,26 га землі

У Голосіївському районі Києва прокуратура повернула із незаконної оренди 1,26 га землю вартістю 60 млн гривень. Про це повідомляє прес-служба київської прокуратури.

"За позовом прокуратури міста Києва Господарський суд столиці визнав незаконним і скасував рішення Київради, на підставі якого приватне товариство отримало в оренду земельну ділянку площею 1,26 га вартістю майже 60 млн гривень, розташованої на вул. Академіка Писаржевського у Голосіївському районі", - йдеться в повідомленні.

Повідомляється, що Київрадою у порушення вимог Земельного кодексу України прийнято рішення про передачу товариству з обмеженою відповідальністю в оренду на 15 років земельної ділянки для експлуатації та обслуговування існуючих будівель і споруд з озелененням території загального користування без проведення земельних торгів та припинення права користування попередньому землекористувачу

Нагадаємо, вчора повідомлялося, що слідче управління Головного управління Національної поліції у місті Києві встановило причетність 16 посадових осіб до заволодіння коштами клієнтів ПАТ "КБ "Хрещатик".