ua en ru

Прокуратура АРК розшукує екс-співробітника, який брав участь у процесі проти Умерова і Семени

Прокуратура АРК розшукує екс-співробітника, який брав участь у процесі проти Умерова і Семени Фото: прокуратура АРК (uk.wikipedia.org)

Прокуратура Криму направила до суду обвинувальні акти у відношенні Олега Саргінова

Прокуратура Автономної Республіки Крим оголосила в розшук колишнього співробітника відомства Олега Саргінова. Про це повідомляють "Крим.Реалії".

Наголошується, що Саргінов брав участь в судовому процесі проти заступника голови Меджлісу кримськотатарського народу Ільмі Умерова і кримського журналіста Миколи Семени.

За результатами спеціального досудового розслідування, прокуратура АРК направила до суду обвинувальні акти у відношенні Олега Саргінова.

Видання також повідомляє, що в липні 2017 року відомство направило до суду обвинувальний акт стосовно кримського екс-прокурора Сергія Нянчура.

Нагадаємо, 4 грудня Умеров заявив, що в Кремлі відмовилися надати указ президента Російської Федерації Володимира Путіна про його звільнення. За словами Умерова, його і Ахтема Чийгоза, обманним шляхом, не ставлячи до відома, відвезли літаком до Анкари (Туреччина) і передали турецьким спецслужбам. На його думку, звільнення було організовано як надсекретна спецоперація.