ua en ru

Виробництво на Лисичанському НПЗ буде запущено з середини листопада, - Пристюк

На Лисичанському нафтопереробному заводі (НПЗ, ПрАТ "ЛІНІК", Луганська обл.) Виробництво буде запущено з середини листопада ц.р.

Про це заявив голова Луганської обласної державної адміністрації (ОДА) Володимир Пристюк. "Ми плануємо, що вже з середини листопада цього року Лисичанський нафтопереробний завод почне працювати майже на повну потужність", - сказав він, повідомляє прес-служба Луганської ОДА.

За словами Пристюка, зараз новий власник заводу займається ремонтом обладнання, чекаючи підсумків міжнародного аудиту, який поставить "крапку" у питанні власності на підприємство. "І керівництво країни, і обласна влада докладають всіх зусиль, щоб запустити виробництво в найкоротші можливі для цього терміни", - зазначив Пристюк.

Як раніше заявляв виконавчий директор ТНК-ВР Герман Хан, в даний час в компанії є кілька пропозицій від потенційних покупців, з якими компанія веде "активні переговори".

Як повідомлялося, з березня ц. р. на підприємство було припинено постачання сировини. Рішення продати підприємство ТНК-ВР прийняла через його збитковість.

Читайте також: Лисичанський НПЗ запрацює до 15 грудня, - Бойко