Виробництво м'яса в Україні за 9 місяців зросло на 5,7% - до 2,3 млн т, - Держстат

Виробництво м'яса в Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя) за січень-вересень 2014 р. порівняно з аналогічним періодом 2013 р. збільшилося на 5,7% і склало 2 млн 313,6 тис. т.

Виробництво м'яса в Україні (без урахування тимчасово окупованій території Автономної Республіки Крим і м. Севастополя) за січень-вересень 2014 р. порівняно з аналогічним періодом 2013 р. збільшилося на 5,7% і склало 2 млн 313,6 тис. т. Про це повідомляє Державна служба статистики України (Держстат).

При цьому виробництво молока за дев'ять місяців склало 8 млн 852,2 тис. т, що на 0,7% більше, ніж за аналогічний період 2013 р.

Водночас виробництво яєць за звітний період збільшилося на 7,1% в річному численні і склало 15 млрд 840,1 млн шт.

Зазначимо, поголів'я великої рогатої худоби в Україні у вересні скоротилося на 2,9% і склало 4,8 млн голів.

On Top
Продовжуючи переглядати www.rbc.ua, ви підтверджуєте, що ознайомилися з Правилами користування сайтом, і погоджуєтеся з Політикою конфіденційності
Пропустити Погоджуюся