ua en ru

Виробництво легпрому за І квартал впало на 13,4%, - Конфедерація роботодавців

Виробництво легпрому за І квартал впало на 13,4%, - Конфедерація роботодавців Президент Всеукраїнського об'єднання облорганізацій роботодавців підприємств легкої промисловості "Укрлегпром" Олександр Соколовський

У легкій промисловості за перший квартал виробництво впало на 13,4 відсотка. Про це повідомив віце-президент Конфедерації роботодавців України, президент Всеукраїнського об'єднання обласних організацій роботодавців підприємств легкої промисловості "Укрлегпром" Олександр Соколовський в ході засідання Національної тристоронньої соціально-економічної ради в Києві, передає кореспондент РБК-Україна.

"Якщо взяти результати в легпромі - 2,7 (відсотка - ред.) за минулий рік було падіння виробництва, а вже за перший квартал цього року - 13,4 відсотка падіння промисловості в легкій промисловості", - розповів Соколовський.

Нагадаємо, в ході засідання ради прем'єр-міністр Арсеній Яценюк заявив, що Кабінет міністрів України витратив уже 1 млрд дол. на постачання газу і електроенергії на Донбас.