ua en ru

Ми програли "Валенсії" в перші десять хвилин, - Зідан

Ми програли "Валенсії" в перші десять хвилин, - Зідан Фото: мадридці продовжують очолювати таблицю приклади

Головний тренер "Реала" прокоментував поразку своєї команди

Головний тренер "Реала" Зінедін Зідан прокоментував поразку своєї команди від "Валенсії" в матчі 16 туру чемпіонату Іспанії. Про це повідомляє прес-служба мадридського клубу.

"Ми програли "Валенсії" в перші десять хвилин. Ми володіли м'ячем і мали шанси забити, але втратили обидва моменти, а вони швидко забили два голи. У нас було 80 хвилин, щоб повернутися в гру, ми намагалися, але втратили багато шансів. У "Реала" була можливість набрати очки, але ми цього не зробили. Вони грали як одне ціле, билися і перемогли", - сказав тренер.

Він підкреслив, що не варто шукати виправдання, а краще почати думати про наступну гру.

"Ми повинні завжди бути пильними. Ми повинні бути трохи розумніші, тому що перші десять хвилин ми не були уважні. Команда добре розпоряджалася м'ячем, але не вистачало останнього пасу. Вітаємо "Валенсію", - додав Зідан.

"Реал" у перенесеному матчі поступився "Валенсії" з рахунком 2:1. Мадридці з 52 очками продовжують очолювати таблицю приклади, маючи гру в запасі. Їх суперник з 26 балами - на 13 сходинці.

Нагадаємо, раніше Зінедін Зідан заявив, що італійський "Наполі" і мадридський "Реал" мають рівні шанси на вихід у наступну стадію Ліги чемпіонів.