ua en ru

Програмою компенсації енергоефективності зможуть скористатися 134 тис. сімей, - Зубко

Програмою компенсації енергоефективності зможуть скористатися 134 тис. сімей, - Зубко За розрахунками Геннадія Зубка, програмою компенсації енергоефективності зможуть скористатися 134 тис. сімей

Скористатися програмою компенсації енергоефективності зможуть 134 сімей. Про це заявив віце-прем'єр-міністр - міністр регіонального розвитку, будівництва та житлово-комунального господарства України Геннадій Зубко сьогодні під час засідання Кабінету міністрів України, передає кореспондент РБК-Україна.

"За нашими розрахунками - це 134 тис. сімей (зможуть скористатися програмою компенсації - ред.). Це невелика кількість від того обсягу, за яким ми розуміємо, що сьогодні дуже недофінансовано ринок енергоефективності - близько 300 млрд грн", - заявив Зубко.

"Я можу сказати, що цей шлях Польща пройшла за 15 років. Ми розраховуємо на 3-5 років із залученням іноземних інвестицій", - додав Зубко.

Нагадаємо, раніше Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, зобов'язала обленерго забезпечити друк бланків для оформлення житлових субсидій та доставку їх до 15 квітня усім побутовим споживачам.