ua en ru

НКРЕКП зобов'язала обленерго забезпечити друк бланків для субсидій

НКРЕКП зобов'язала обленерго забезпечити друк бланків для субсидій

Національна комісія, що здійснює державне регулювання у сферах енергетики і комунальних послуг, на своєму засіданні зобов'язала обленерго забезпечити друк бланків для оформлення житлових субсидій та доставку їх до 15 квітня усім побутовим споживачам. Рішення прийнято на виконання постанови Кабінету міністрів від 28.02.2015 № 106 "Про вдосконалення порядку надання житлових субсидій", повідомили у прес-службі НКРЕКУ.

Бланки для оформлення субсидій будуть складатися з двох аркушів (з двостороннім друком): на одному - бланки заяви про призначення житлової субсидії та декларації про доходи і витрати осіб, які звернулися за призначенням житлової субсидії, на другому аркуші - повідомлення для споживача та інструкції про порядок заповнення заяви та декларації.

"У повідомленні для споживача обов'язково має бути зазначений повний адресу управління соціального захисту населення на даній території (поштовий індекс, назва населеного пункту, назва вулиці, номер будинку) та контактний телефон для отримання громадянами довідок з питань надання житлових субсидій.

Нагадаємо, коаліція вимагає звіту НКРЕКП про підвищення тарифів на послуги ЖКГ.