ua en ru

Прогноз погоди на вихідні: в Україні без опадів і невелика хмарність

Найближчими вихідними, 14-15 грудня, в Україні буде невелика хмарність, суттєвих опадів не передбачається. У неділю вночі дещо похолоднішає.

Найближчими вихідними, 14-15 грудня, в Україні буде невелика хмарність, суттєвих опадів не передбачається. У неділю вночі дещо похолоднішає.

У західних областях України в суботу невелика хмарність, без суттєвих опадів. Денна температура становитиме +1...+4 градуси, нічна -1...-4°C. Вітер західний, 5-10 м/с. У неділю на заході утримається невелика хмарність, без суттєвих опадів. Вдень стовпчики термометрів піднімуться до 0...+4, вночі буде -1...-3°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

У північній частині країни в суботу мінлива хмарність, суттєвих опадів не передбачається. Вдень 0...-4, вночі -2...-6°C. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У неділю на півночі збережеться деяка хмарність, без суттєвих опадів. Денна температура становитиме -1...-5 градусів, уночі похолоднішає до -6...-13°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

У центральній Україні в суботу невелика хмарність, без суттєвих опадів. Удень температура повітря буде в межах -2...+3 градусів, вночі -1...-4°C. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У неділю в центрі збережеться мінлива хмарність, суттєвих опадів не передбачається. Вдень 1...-5 градусів, уночі від -1 у Вінницькій області до -13°C у Полтавській обл. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

У східних регіонах України в суботу мінлива хмарність, суттєвих опадів не передбачається. Денна температура становитиме 0...-3 градуси, нічна -2...-8°C. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У неділю на сході також буде невелика хмарність, без суттєвих опадів. Вдень -3...-7 градусів, уночі -11...-13°C. Вітер північно-західний, 5-10 м/с.

У південних областях країни в суботу очікується мінлива хмарність, без опадів. Денна температура -1...+4 градуси, нічна 0...-4°C. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У неділю на півдні збережеться хмарність без опадів. Вдень -1...+2 градуси, вночі -1...-8°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

У Криму в суботу без істотних опадів, мінлива хмарність. Вдень +2...+4 градуси, вночі -2...-4°C. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. У неділю в АРК збережеться колишня погода, вдень стовпчики термометрів покажуть +2...+4 градуси, вночі -3...-5°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

У Києві в суботу невелика хмарність, без істотних опадів. Денна та нічна температура становитиме -2...-4 градуси. Вітер північно-західний, 5-10 м/с. В неділю у столиці також буде без опадів, вдень -1...-3 градуси, вночі -6...-8°C. Вітер південно-західний, 5-10 м/с.

Як повідомляли в УкрГМЦ, 13-14 грудня у Києві та області морози послабкішають і денна температура буде в межах вище 0. Таке підвищення почалося із західних областей України 12 грудня.

За даними Гідрометцентру, нинішні погодні умови дуже сприятливі для агрокультур.

Раніше глава Київської міської держадміністрації Олександр Попов попереджав, що в Києві може бути обмежений в'їзд до центральної частини міста через затяжні снігопади, які очікуються в тому числі до 14 грудня.