ua en ru

Профільний комітет ВР 4 листопада розгляне три законопроекти для вирішення питання Тимошенко

Комітет Верховної Ради (ВР) з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності в понеділок, 4 листопада 2013 р., розгляне три законопроекти, спрямовані на вирішення питання екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко.

Комітет Верховної Ради (ВР) з питань законодавчого забезпечення правоохоронної діяльності в понеділок, 4 листопада 2013 р., розгляне три законопроекти, спрямовані на вирішення питання екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко (на фото). Про це повідомляє "5 канал".

Зокрема, як вже раніше повідомлялося, на понеділок заплановано розгляд законопроекту позафракційного народного депутата Анжеліки Лабунської. Саме цей законопроект керівники моніторингової місії ЄС Пет Кокс і Олександр Квасьнєвський назвали як найбільш оптимальний, який зробить можливим лікування екс-прем'єр-міністра України Юлії Тимошенко за кордоном.

Крім того, в комітеті планують розглянути законопроект позафракційного нардепа Сергія Міщенка про лікування засуджених за кордоном і законопроект, запропонований лідерами трьох опозиційних фракцій "Батьківщина", "Свобода" та "Удар", який стосується вибіркового правосуддя та передбачає повне виправдання Тимошенко.

При цьому зазначається, що вже у вівторок, 5 листопада 2013 р., Верховна Рада може розглянути ці законопроекти в сесійній залі.