ua en ru

В проекті держбюджету передбачено достатньо коштів на розвиток і інновації для армії, - нардеп

В проекті держбюджету передбачено достатньо коштів на розвиток і інновації для армії, - нардеп Фото: у держбюджеті вистачить коштів на інновації для армії

У 2017 році витрати на Міноборони повинні збільшитися на 8,4 млрд гривень

У проекті госбюджена на 2017 рік передбачені кошти, яких вистачить на розвиток і інновації для української армії. Про це в ефірі "Радіо Свобода" заявив народний депутат України, член комітету з питань національної безпеки і оборони Андрій Тетерук.

"Ці 64 млрд 27 млн гривень.), виділені персонально на Міністерство оборони, їх повинно вистачити не лише на виплату зарплати, не тільки на підвищення зарплати тим, хто безпосередньо веде бойові дії, не тільки на розвиток військової техніки і озброєння, але і на ті інновації, яких потребує наша армія", - сказав Тетерук.

Зазначивши при цьому, що в держбюджеті на наступний рік заплановано виділити 14 млрд на дороги, що добре, але "навіщо ті дороги, якщо за них будуть їздити російські танки".

У проекті держбюджету заплановано, що витрати на Міністерство оборони в цьому році повинні збільшитися на 8,4 млрд гривень у порівнянні з минулим роком.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що у проекті Держбюджету на 2017 рік передбачено 1,6 млрд гривень на підтримку роботи професійно-технічних училищ.