ua en ru

Продажі iPhone 7 офіційно стартували в Україні

Продажі iPhone 7 офіційно стартували в Україні Фото: iPhone 7 можна офіційно купити в Україні

36% оформили передзамовлення вибрали iPhone 7 Plus зі збільшеним екраном 5,5 дюймів

Офіційні продажі iPhone 7 в Україні починаються у п'ятницю, 21 жовтня. Про ціну iPhone 7 в Україні раніше писав Styler, вона стартує від 650 доларів залежно від моделі.

покупці в очікуванні старту продажів 7-ї версії iPhone

Фото: покупці в очікуванні старту продажів 7-ї версії iPhone

Тисячні черги: продаж iPhone 7 в Україні почався з ажіотажу

Продажі почалися в 10:00, однак за повідомленням одного з рітейлерів, мережі магазинів "Цитрус", кілька тисяч українців вишикувалися напередодні біля магазинів мережі в Києві, Одесі, Харкові, Дніпропетровську, Запоріжжі та Миколаєві.

Продажі iPhone 7 офіційно стартували в УкраїніПродажі iPhone 7 офіційно стартували в УкраїніПродажі iPhone 7 офіційно стартували в УкраїніПродажі iPhone 7 офіційно стартували в УкраїніПродажі iPhone 7 офіційно стартували в УкраїніПродажі iPhone 7 офіційно стартували в УкраїніПродажі iPhone 7 офіційно стартували в Україні

Фото: початок продажів iPhone 7 в "Цитрусі" і перші володарі гаджета

Шанувальники cмартфонів Apple вишикувалися в черзі в четверг увечері в очікуванні появи нової моделі "яблучного" гаджета. Фанатів iPhone не зупинили ні пізній час, ні холод. І це цілком зрозуміло, адже сьома модель смартфона отримала покращені характеристики.

Параметри новинки від Apple

Корпус сматртфону став водонепроникним, а механічна кнопка "Додому" змінилася сенсорною.Лінійка кольорів також розширилася новими відтінками. Сьомий айфон можна буде придбати в кольорах Silver, Gold, Rose Gold, Black, Jet Black.

Дизайн iPhone 7

Фото: дизайн iPhone 7 и iPhone 7+

12-ти мегапіксельна камера отримала оптичну систему стабілізації, а у версії iPhone 7 + стала подвійною, що дозволяє значно поліпшити чіткість зображень.

Чотирьохядерний процесор iPhone 7 збільшив продуктивність пристрою на 40%.

Оновлена ​​операційна система iOS 10 порадує користувачів новим дизайном і функціями.

І сенсаційна особливість сьомої моделі смартфона від Apple - відмова від стандартного роз'єму для навушників 3,5 мм.

iPhone 7: переваги українців

За даними компанії 36% тих, хто оформив передзамовлення, вибрали iPhone 7 Plus зі збільшеним екраном 5,5 дюймів.

популярність версій iPhone серед українців

Фото: популярність версій iPhone серед українців

Найпопулярнішими кольорами, як і очікувалося, стали два нових відтінку чорного – матовий Black (37% замовлень) і глянсовий Jet Black (36%). Третім за популярністю став відтінок Rose Gold (17%).

Колір Jet Black є найдефіцитнішим. В Україні смартфони в даному відтінку надійшли в обмеженій кількості і дістануться тим, хто здійснив передзамовлення відразу після онлайн-презентації. Брак iPhone Jet Black прогнозують до середини листопада.

Більше половини українців обрали модель iPhone зі збільшеним об'ємом пам'яті 128 Гб, і лише третина користувачів зупинилася на модифікації з 32 Гб пам'яті.

Нагадаємо, 4 жовтня iPhone 7 офіційно дозволили використовувати в Україні.