ua en ru

Procapital.ru: форум, де спілкування приносить прибуток

Успіх будь-якої справи залежить від надійності партнерів, говорить відомий вислів. Провідні світові компанії, такі як Coca Cola, Nokia, Sony, Apple, BMW, Lufthansa, l'oréal, Adidas та ін. мають поширену партнерську мережу в багатьох регіонах планети, за рахунок чого досягають просування своєї продукції, отримуючи щорічно колосальні прибутки, левова частка яких дістається партнерам.

А ось одна з найбільших брокерських компаній «Пантеон-Фінанс», що впровадила революційну технологію інвестування в кращі ПАММ рахунки кількох провідних брокерів світу за допомогою єдиного торгового рахунку, пішла принципово іншим шляхом. Компанія пропонує заробляти... просто за участь на її форумі procapital.ru .

Яка мета такої оригінальної ідеї, хто і як може стати партнером procapital.ru і отримувати на цьому прибутку, - на ці та інші питання в інтерв'ю «Біржовому Лідеру» розповіли представники «Пантеон-Фінанс».

Форум, на якому вам платять за повідомлення.

Свого часу Бернард Шоу зауважив: якщо у вас є яблуко і у мене є яблуко і якщо ми обміняємося цими яблуками, то у вас і у мене залишиться по одному яблуку. А якщо у вас є ідея і у мене є ідея і ми обміняємося ідеями, то у кожного з нас буде по дві ідеї. Аналогічно можна сказати і про ідею партнерства на форумі procapital.ru, - розповідає в інтерв'ю «Біржовому Лідеру» керівник відділу розвитку компанії «Пантеон-Фінанс» Олександр Філіппов. Чим більше думок, тим більше шансів на появу нових ідей, народження інноваційних проектів, які б хотіли бачити користувачі форуму, тобто трейдери та інвестори.

Суть ініціативи «Пантеон-Фінанс» полягає в тому, що тепер абсолютно будь-який учасник форуму може стати повноправними партнером нашої компанії, відповідно, отримуючи хорошу винагороду та цінні призи. Це програма, - підкреслив Олександр Філіппов, - на якій заробити реальні гроші і отримати цінні подарунки партери можуть за рахунок залишених на форумі повідомлень залучених ними людей.

Концепція партнерської програми досить проста і разом з тим ефективна, - пояснює фахівець. Ви залучаєте допомогою особистої реферального посилання на форум компанії нових користувачів, які переходять по вашому посиланню, реєструються і починають спілкуватися. При цьому ви, як реферал, отримуєте гроші за кожну залишене ними повідомлення. Чим більше партнер приверне нових користувачів і чим більше вони залишать повідомлень, тим більший розмір грошової суми він отримає.

Кожен, хто пройшов реєстрацію на форумі procapital.ru учасник отримує особистий партнерський код, який він може використати для залучення нових користувачів. Цю ссилку, - звертає увагу представник брокера, - ви знайдете в особистому кабінеті в розділі «Партнерам» (підрозділ «Партнерська програма»), де також розміщується статистика ТОП 20 партнерів, мають найбільший розмір бонусу. Той, хто перейде на форум по вашому посиланню, при реєстрації побачить дані про те, хто його запросив.

Партнерська посилання надає вам безліч різних варіацій дій, - продовжує Олександр Філіппов. Наприклад, ви можете опублікувати його на своєму сайті, розміщувати в соціальних мережах, ставити в статусах або підписах на форумах, блогах, роблячи розсилку або просто повідомляючи про форумі procapital.ru своїм друзям, знайомим, колегам. Вас ніхто ні до чого не зобов'язує, але у вас є найширший вибір, як діяти.