ua en ru

Проблемні питання щодо поставок БТР-4 врегульовані, - посол Іраку

Проблемні питання щодо поставок БТР-4 врегульовані. Про це заявив надзвичайний і повноважний посол Республіки Ірак в Україні Шорш Халід Саїд.

"Що стосується контракту з постачання БТР-4, а саме ряду проблемних питань, які виникли в процесі його виконання, то їх вдалося врегулювати", - заявив Шорш Халід Саїд.

"Хочу також відзначити велику роль пана Дмитра Саламатіна в ході виконання цих контрактів, який приділяє велику увагу розвитку українсько-іракських відносин у військово-технічній сфері. Користуючись нагодою, хочу ще раз привітати пана Саламатіна з його призначенням на пост міністра оборони і побажати великих успіхів і удачі у всіх починаннях. Я сподіваюся, що це призначення сприятиме подальшому розвитку відносин між нашими країнами", - підкреслив посол.

Шорш Халід Саід також прокоментував чутки про нібито існуючі проблеми при видачі віз керівництву ДК "Укрспецекспорт": "Хочу офіційно заявити, що все це безпідставні чутки. Керівництво та представники ГК "Укроборонпром" часто бувають в Іраку для проведення зустрічей і переговорів, і Іракська сторона завжди приймає їх на вищому рівні, а що стосується процедури видачі віз, то вона проходить максимально швидко".