ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: затори в Києві

Найбільше заторів зафіксовано в центрі

Станом на 13:27 28 квітня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Так, в центрі тягнеться бульвар Тараса Шевченка, проспект Перемоги, вулиця Саксаганського, Жилянська, Володимирська, Прорізна, вулиця Січових Стрільців, вулиця В'ячеслава Чорновола, Рейтарська, Олеся Гончара і район Львівської площі. Також ускладнений рух на вулиці Шота Руставелі, Пушкінської та в районі Бессарабської площі.

На правому березі рух ускладнено на вулиці Семена Скляренка, Вадима Гетьмана від Індустріального мосту у напрямку Шулявки і далі по вулиці Довженка і Олени Теліги. Тягнеться рух на розв'язці біля мосту Патона. Затор утворився на Кільцевій дорозі неподалік від Софійської Борщагівки .

На лівому березі ускладнено рух в районі розв'язки на станції метро Чернігівська і далі по вулиці Гната Хоткевича. Пробка утворилася також на Дарницької площі. Повільно тягнеться Південний міст в напрямку правого берега.

Затори у Києві досягли 6 балів

Фото: скріншот карти

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Києві співробітники дорожньої служби поклали асфальт навколо припаркованого автомобіля біля Міжнародного виставкового центру (місця проведення міжнародного конкурсу Євробачення 2017).