ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: пробки в Києві

Рух ускладнено в центрі столиці і на Кільцевій дорозі

За станом на 16:36 12 квітня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Так, ускладнено рух в центральній частині міста: на бульварі Тараса Шевченка, вулиці Саксаганського, Льва Толстого, Антоновича, Великій Васильківській, Хрещатику, Богдана Хмельницького, Володимирській, Бессарабської площі, Львівській площі, Великої Житомирської, на вулиці Ярославів Вал та Вознесенському узвозі. На Подолі тягнеться вулиця Межигірська, Набережно-Хрещатицька і виїзд з Гаванського мосту.

В правобережній частині столиці ускладнено рух на Кільцевій дорозі, вулиці В'ячеслава Чорновола, Чоколівському бульварі та вулиці Полярній. В лівобережній частині Києва пробки спостерігаються в районі станції метро Лівобережна, на Русанівській набережній, вулиці Будівельників, вулиці Гната Хоткевича в районі Дарницької площі.

Затори у Києві досягли 6 балів

Фото: пробки в Києві

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що за інформацією Публічного акціонерного товариства "Укрзалізниця", 11 і 12 квітня рух через залізничний переїзд на проспекті Науки перекриють через ремонт.