ua en ru

Затори у Києві досягли 6 балів

Затори у Києві досягли 6 балів Фото: затори в столиці

Рух ускладнено в центрі Києва на Подолі

За станом на 14:27 7 квітня 2017 року затори у Києві досягли 6 балів. Про це свідчать дані онлайн-сервісу "Яндекс. Пробки".

Так, в центрі столиці ускладнено рух по бульварі Тараса Шевченка, вулицях Саксаганського, Жилянській, Тарасівській, Антоновича, Великій Васильківській, Шота Руставелі, Басейній, Хрещатику, Круглоуниверститетской і в районі Бессарабської площі. Тягнеться Михайлівська, Велика Житомирська і Володимирський проїзд.

На Подолі тягнеться вулиця Костянтинівська, Нижній Вал, Межигірська, вулиця Петра Сагайдачного та Набережно-Хрещатицька. Також, на правому березі рух ускладнено в районі Оболонського проспекту, вулиць Богатирської, Семена Скляренка, Лугової і розв'язки в районі станції метро "Петрівка". Пробка також на Московському мосту. Тягнеться бульвар Дружби народів, вулиця Михайла Бойчука, Бастіонний провулок, вулиця Ржищівська.

В лівобережній частині Києва пробки спостерігаються в районі станцій метро Лівобережна, Чернігівська, Дарницької площі, транспорт тягнеться по проспекту Юрія Гагаріна, вулицях Гната Хоткевича, Попудренка, Бориспільська.

Затори у Києві досягли 6 балів

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на мосту Метро буде обмежено рух транспорту у першій смузі до 30 квітня.