ua en ru

Присяжнюк представив нового голову Держсільгоспінспекції Вашешнікова

Міністр аграрної політики та продовольства України Микола Присяжнюк привітав Миколу Вашешнікова з призначенням на посаду голови Державної інспекції сільського господарства України (Держсільгоспінспекції) та представив його колективу цього центрального органу виконавчої влади. Про це повідомили в прес-службі Держсільгоспінспекції України.

Присяжнюк відзначив, що Держсільгоспінспекція України ввібрала в себе функції багатьох інспекційних служб в аграрному комплексі і висловив сподівання, що новий керівник зможе побудувати роботу органу таким чином, що б забезпечити належний, на високому рівні, контроль за сільськогосподарською продукцією на вітчизняному ринку.

"Однією із основної продукції, яку експортує Україна, є саме продукція агропромислового комплексу, а минулого року нам вдалося збільшити кількість країн-імпортерів нашої продукції ще на чотири. Однією із цих країн є Бангладеш, який є дев'ятою країною в світі за кількістю населення і входить в список найбільш густонаселених країн світу", - наголосив міністр.

Нагадаємо, 29 травня Президент України Віктор Янукович указом №359/2012 призначив Вашешникова головою Державної інспекції сільського господарства України.