ua en ru

Пристайко на переговорах у Берліні підняв як пріоритетне питання про заручників, - Геращенко

Пристайко на переговорах у Берліні підняв як пріоритетне питання про заручників, - Геращенко Фото: Ірина Геращенко

Пристайко розповів про готовність погодити остаточні списки і дату звільнення

Перший заступник міністра закордонних справ Вадим Пристайко, який представляє Україну на переговорах в "нормандському форматі" в Берліні, підняв як пріоритетне питання про заручників. Про це повідомила перший віце-спікер Верховної Ради, представник України в гуманітарній підгрупі Тристоронньої контактної групи по врегулюванню ситуації на Донбасі Ірина Геращенко у своєму Facebook.

"Дякую заступнику міністра закордонних справ Вадиму Пристайко, який сьогодні в Берліні, на переговорах заступників міністрів закордонних справ нормандського формату, підняв питання заручників як пріоритетне", - написала вона.

Крім того, Пристайко розповів про проведену верифікацію українською стороною, і про готовність погодити остаточні списки і дату звільнення. Він також зазначив, що ключове - готовність іншого боку.

Дякую заступнику міністра закордонних справ Вадиму Пристайку, який сьогодні у Берліні , на переговорах заступників мініс...

Опубліковано Iryna Gerashchenko 30 травня 2017 р.

Нагадаємо, раніше Геращенко заявила, що другим етапом після блокування російських соціальних мереж повинно стати блокування всіх сайтів бойовиків ОРДЛО.