ua en ru

Приріст ВВП від роботи групи з національних проектів комітету з економічних реформ за 4 роки становитиме 4,7%, - В.Каськів

Керівник робочої групи з національних проектів комітету з економічних реформ Владислав Каськів зазначив, що за 4 роки роботи цієї групи від її діяльності очікується приріст ВВП України на 4,7%. Про це повідомляє прес-служба Президента України Віктора Януковича.

"Основна стратегія - не використання бюджетних коштів, а залучення інвестицій. Понад 80% коштів, залучених до реалізації національних проектів, будуть інвестиційними", - наголосив він.
Кожен із визначених національних проектів, за його словами, реалістичний та має чіткі межі реалізації й чіткі показники впливу на економіку нашої держави. Більшість із них реалізовуватиметься за новою моделлю державно-приватного партнерства. "Національні проекти - це практична основа для реалізації реформ, спосіб залучити значний обсяг інвестицій за умов кризи, а також спосіб запровадити інноваційну модель державного управління", - наголосив В.Каськів.