ua en ru

Після прийняття плану заходів щодо УА з Євросоюзом 42 документа Кабміну втратили чинність

Після прийняття плану заходів щодо УА з Євросоюзом 42 документа Кабміну втратили чинність Фото: Україна і ЄС (president.gov.ua)

Уряд спланував свою роботу на найближчі 10 років

Сьогодні у зв'язку з прийняттям плану заходів щодо виконання Угоди про асоціацію з Євросоюзом визнаються такими, що втратили чинність 42 урядових документа. Про це під час прес-конференції повідомила директор урядового офісу з питань європейської та євроатлантичної інтеграції Олена Стефанишин, передає кореспондент РБК-Україна.

"Сьогодні визнаються такими, що втратили чинність 42 урядових документа. Цей процес важливий, щоб був цілісний моніторинг того, що буде відбуватися в найближчі роки", - сказала вона.

За її словами, план заходів складається з 24 пунктів у державній політиці від гуманітарних і культурних завдань до системних завдань щодо енергетичного сектору та соціальної політики.

Так, наслідком реалізації затверджених завдань стануть відповідні рішення в рамках угоди про асоціацію. Це означає, що Українські розробки підприємці зможуть надавати послуги і користуватися всіма можливостями європейського ринку.

"Уряд спланував свою роботу на найближчі 10 років. Це є важливим сигналом того, що Україна серйозно ставиться до своєї роботи. Також буде відбуватися загальний моніторинг тих заходів, які були сьогодні затверджено", - додала Стефанишин.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що Кабінет міністрів України затвердив план заходів щодо виконання Угоди про асоціацію між Україною та Європейським союзом.