ua en ru

На Прикарпатті ціна газу для юросіб знизилась на 20% у 2017 році

На Прикарпатті ціна газу для юросіб знизилась на 20% у 2017 році На Прикарпатті ціна газу для юросіб знизилась на 20% у 2017 році

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" охоплює 90% ринку природного газу на Прикарпатті

Протягом п'яти місяців ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" знизило ціну на природний газ для комунально-побутових, промислових і бюджетних установ майже на 20%. Про це йдеться в повідомленні прес-служби компанії.

За станом на 1 червня, роздрібна ціна блакитного палива на території ліцензійної діяльності ПАТ "Івано-Франківськгаз" становить 8,828 за 1 куб. м.

ТОВ "Івано-Франківськгаз Збут" охоплює 90% ринку природного газу на Прикарпатті. Здійснює постачання блакитного палива, не враховуючи населення, 4,5 тис. промисловим, комунально-побутовим, бюджетним та релігійним організаціям, які споживають близько 45 млн куб. м газу в рік, відзначили в прес-службі.

"Завжди вчасно укладені договори купівлі-продажу енергоресурсу, можливість поставки великих обсягів газу, наявність матеріально-технічної бази, а також кваліфікований персонал - є головними нашими перевагами в залученні клієнтів, - розповідає директор ТОВ"Івано-Франківськгаз Збут" Юрій Пилипів. - Компанія є переможцем у 90% від усіх проведених тендерів ".

Стабільність і передбачуваність співпраці з "Івано-Франківськгаз Збут" відзначають і клієнти суспільства.

"Співпраця з "Івано-Франківськгаз Збут" - це можливість укласти довгостроковий договір поставки газу з гарантованими поставками необхідного обсягу газу", - повідомляють у відділі освіти Городенківської РДА.