ua en ru

У ​​передмісті Парижа поліцейський застрелив 3 людей і наклав на себе руки

У ​​передмісті Парижа поліцейський застрелив 3 людей і наклав на себе руки Фото: французька поліція (flickr/Police Nationale)

Унаслідок стрілянини поранення отримали ще троє людей

У Франції поліцейський застрелив трьох людей, ще трьох поранив і наклав на себе руки в муніципалітеті Сарсель (департамент Валь-д'Уаз). Сарсель знаходиться за 17 км на північ від Парижа, передає La Parisien.

Як повідомляється, інцидент стався ввечері 18 листопада 2017 року неподалік від міської ратуші. При цьому про почуті постріли в поліцію повідомили сусіди.

"Прибулі на місце події правоохоронці виявили труп чоловіка в машині, а потім ще двох застрелених чоловіків. Серед убитих - батько подруги поліцейського", - йдеться в повідомленні.

Зазначено, що 31-річний співробітник поліції також поранив трьох жінок - свою подругу, її матір і сестру. Самого стрілка було також знайдено мертвим у саду.

Згідно з попередньою версією слідства, мова йде про злочин на побутовому грунті, адже незадовго до події дівчина оголосила поліцейському про розлуку.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в Парижі біля соборної мечеті поліція затримала озброєного ножем 35-річного громадянина Тунісу.