ua en ru

Причини пошкодження лінії зв'язку Vodafone на території ОРЛО з'ясовуються

Причини пошкодження лінії зв'язку Vodafone на території ОРЛО з'ясовуються Фото: Vodafone (legalweek.com)

Зранку 22 лютого призупинено надання послуг мобільного зв'язку Vodafone у ОРЛО

Причини пошкодження лінії зв'язку Vodafone на території окремих районів Луганської області (ОРЛО) наразі з'ясовуються. Про це йдеться у повідомленні прес-служби Міністерства з питань тимчасово окупованих територій та внутрішньо переміщених осіб України у Facebook.

"Зранку 22 лютого призупинено надання послуг мобільного зв'язку Vodafone на території ОРЛО через чергове пошкодження лінії зв'язку на непідконтрольній території. Наразі причини з'ясовуються", - йдеться у повідомленні.

Зранку 22 лютого призупинено надання послуг мобільного зв'язку Vodafone на території ОРЛО через чергове пошкодження л...

Опубліковано Міністерство з питань тимчасово окупованих територій та ВПО України 22 лютого 2018 р.

Нагадаємо, раніше компанія Vodafone повідомляла про проблеми зі зв'язком на території непідконтрольної Україні території Луганської області через аварію.

"22.02 стався обрив волоконно-оптичної лінії, що забезпечує зв'язок на непідконтрольній Україні території Луганської області", - повідомляли у прес-службі компанії.

Крім того, видання "Острів" з посиланням на повідомлення місцевих жителів у соцмережах повідомляло про перебої в роботі мобільного зв'язку Vodafonе в окупованому Луганську.