ua en ru

Смертельне ДТП у Києві: співробітнику сервісного центру МВС продовжили арешт

Смертельне ДТП у Києві: співробітнику сервісного центру МВС продовжили арешт Фото: прокуратура Києва (УНІАН)

Володимиру Найді продовжили арешт до 11 березня

Шевченківський районний суд Києва продовжив арешт співробітнику сервісного центру МВС України Володимиру Найді, якого підозрюють у скоєнні смертельної аварії в Києві в листопаді 2017 року. Про це йдеться у повідомленні прокуратури Києва.

"Шевченківський суд Києва підтримав клопотання столичної прокуратури і продовжив на 2 місяці термін утримання під вартою для 35-річного водія, який скоїв дорожньо-транспортну пригоду на вул. Стеценка в Києві", - йдеться в повідомленні.

У прокуратурі уточнили, що Найді продовжили арешт до 11 березня.

ЗА КЛОПОТАННЯМ СТОЛИЧНОЇ ПРОКУРАТУРИ СУД ЗАЛИШИВ ПІД ВАРТОЮ СПІВРОБІТНИКА СЕРВІСНОГО ЦЕНТРУ МВС, ЯКИЙ ВЧИНИВ СМЕРТЕЛЬНЕ ...

Опубліковано Прокуратура міста Києва 12 січня 2018 р.

Нагадаємо, в листопаді 2017 року повідомлялося, що в результаті зіткнення трьох автомобілів на вулиці Стеценка у Подільському районі Києва одна людина загинула, ще одну травмовано.

За даними слідства, 35-річний провідний спеціаліст - адміністратор в регіональному сервісному центрі МВС України Володимир Найда на "Мазда-7" не впорався з керуванням, виїхав на зустрічну смугу та скоїв зіткнення з двома автомобілями. В результаті ДТП від отриманих травм загинув пасажир одного з авто.