ua en ru

При нічному розгоні Євромайдану травмовано 10 бійців ВВ, - міліція

За інформацією міліції станом на 4:00 середи, 10 військовослужбовців внутрішніх військ постраждали під час силового протистояння з учасниками акції протесту на Майдані Незалежності. Про це йдеться у повідомленні прес-служби МВС.
За даними міліції, на Майдані Незалежності учасники акції на чолі з народними депутатами від опозиції чинять опір представникам Державної служби надзвичайних ситуацій та працівникам комунальних служб під час виконання ними постанови суду про розблокування центру столиці.
"Нардепи закликають присутніх на мітингу громадян опиратися комунальникам і працівникам Державної служби надзвичайних ситуацій, тим самим перешкоджаючи їм виконувати рішення суду щодо розблокування проїжджої частини вулиць в районі Майдану Незалежності", - наголошується у повідомленні.
Крім того, за даними міліції, нардепи та їх помічники перешкоджають проїзду комунальної техніки шляхом перекриття своїми автомобілями центральних вулиць Києва.
"Тривають силові протистояння мітингувальників з правоохоронцями, під час яких працівникам органів внутрішніх справ наносяться удари, у них вириваються засоби індивідуального оборони - щити, протиударні шоломи тощо", - йдеться у повідомленні МВС.
Нагадаємо, в ніч на 11 грудня силовики почали відтісняти учасників акції протесту проти згортання євроінтеграції з Майдану Незалежності.