ua en ru

Президентський законопроект про вибори народних депутатів буде зареєстрований у ВР на наступному календарному тижні, - Мирошниченко

Президентський законопроект про вибори народних депутатів Україні буде зареєстрований у Верховній Раді наступного календарного тижня. Про це РБК-Україна повідомив представник Президента в парламенті Юрій Мірошниченко.

"Я думаю, що якщо не цього, то на наступному тижні цей документ буде внесений до Верховної Ради ... на наступний календарному тижні", - сказав Мірошниченко
За його словами, реєструвати саме той законопроект, який був наданий Венеціанськой комісії для докладного аналізу, є цілком логічним "логічно зареєструвати той законопроект, який напрацювала робоча група, провести дискусію з усіх тих питань, які є дискусійними і приймати закон. У Президента немає ніякої упередженості щодо самих норм законів ... він чекає що цей закон дозволить провести вибори демократично, прозоро і під максимальним контролем з боку суспільства", - заявив Мірошниченко.
Він також уточнив, що в цьому законопроекті буде передбачений 5% бар'єр для проходження в парламент політичних партій, "цей закон не передбачає існування блоків, так само в цьому законопроекті не передбачається наявність пункту" проти всіх ", - сказав Мірошниченко.