ua en ru

Президентський законопроект про прокуратуру може бути розглянуто Радою після альтернативного, - представник Президента у ВР

На майбутньому пленарному тижні депутати планують розглянути проект закону про прокуратуру, що знаходиться в комітеті Верховної Ради України протягом декількох років і зареєстрований під № 0886, у разі відхилення якого в парламенті можна буде зареєструвати президентський проект закону про прокуратурі. Про це заявив представник президента у ВР Юрій Мірошниченко під час погоджувальної ради керівників депутатських груп і фракцій у ВР, передає кореспондент РБК-Україна.

"Законопроект про прокуратуру готовий. Президент готовий його зареєструвати у Верховній Раді, але... хочу Вам нагадати, що у нас в регламенті не дозволяють зареєструвати новий законопроект, який є альтернативним без того, щоб розглянути вже зареєстрований. На цьому пленарному тижні є нова редакція закону про прокуратуру. Сподіваюся, що ми його розглянемо і дозволимо вже офіційно зареєструвати Президентові той законопроект, який був схвалений Венеціанською комісією", - сказав Мірошниченко.