ua en ru

Президент "Валенсії" піде у відставку

Президент "Валенсії" піде у відставку Фото: Хун Чан Лай

Вона також буде виведена зі складу ради директорів клубу

Уродженка Сінгапуру Чан Гавкіт Хун в кінці сезону залишить крісло президента "Валенсії". Про це повідомляє прес-служба іспанського футбольного клубу з Валенсії.

Крім того, Чан Гавкіт Хун буде виведена зі складу ради директорів "Валенсії". З 1 липня її замінить діючий виконавчий директор "Валенсії" Аніл Мурті, який приєднався до клубу близько шести місяців тому.

Чан Гавкіт Хун стала президентом "кажанів" в жовтні 2014 року, коли акції клубу викупив сінгапурський мільярдер Пітер Лім.

Правління 49-річної уродженки Сінгапуру запам'ятався, насамперед, поруч не виправдали себе підписань і призначень, що призвело до катастрофічним погіршенням результатів клубу. На даний момент Валенсія займає 12 місце в турнірній таблиці Ла Ліги.

Нагадаємо, іспанський футбольний клуб "Гранада", за якої виступає український форвард Артем Кравець, ухвалив рішення змінити головного тренера. Через незадовільні результаи команди у відставку був відправлений Лукас Алькарас, а новим тренером призначено 50-річного Тоні Адамс, який лише минулого тижня став спортивним директором клубу.