ua en ru

Президент погодив більшість питань щодо реформування виборчого законодавства, - О.Лавринович

Переважна більшість концептуальних питань щодо реформування виборчого законодавства узгоджена з Президентом України, відтак незабаром відповідний законопроект буде подано до парламенту. Про це повідомив міністр юстиції Олександр Лавринович в результаті зустрічі з Президентом Віктором Януковичем щодо питань реформування виборчого законодавства, повідомляє прес-служба глави держави.

Зокрема, міністр доповів про результати роботи відповідної робочої групи, яка була створена згідно з указом Президента За словами О.Лавриновича, відбулося вже чотири засідання групи, на яких було розглянуто низку концептуальних питань та висловлено різноманітні пропозиції від членів робочої групи, представників міжнародних та національних організацій тощо. Відтак усі ці питання потребували позиції Президента, зазначив міністр.

«Ми витратили достатньо багато часу на цю дискусію, на те, що вивчали аргументацію по кожній з позицій. Президентом України прийнято рішення по кожному з пунктів, які були предметом розгляду на робочій групі», - сказав О.Лавринович.

«Переважна більшість концептуальних питань узгоджена з Президентом в частині його позиції, яка пропонуватиметься в якості законодавчої ініціативи», - підкреслив міністр юстиції.