ua en ru

Президент Словаччини висловив Порошенку підтримку на шляху України до членства в ЄС

Президент Словаччини висловив Порошенку підтримку на шляху України до членства в ЄС Фото: Петро Порошенко і Андрій Кіска (Svyatoslav Tsegolko twitter)

Кіска закликав Україну продовжувати реформи

Президент Словаччини Андрій Кіска висловив президенту України Петру Порошенку підтримку на шляху України до членства в Європейському союзі і закликав продовжувати реформи. Про це повідомляє пресс-служба президента України.

"Словаччина та її політики будуть підтримувати вашу державу, щоб вона прямувала в Європейський Союз, до якого ви належите", - сказав Кіска.

Також Кіска привітав Україну з отримання безвізового режиму з Європейським союзом і зазначив, що цей день важливий не тільки для українців, але і для словацького народу.

"Дорогі сусіди, вітаємо в Європі. За цим днем приховано багато зусиль, приховано багато важкої роботи. Україна виконала свої обіцянки, так само зробив і Європейський Союз", - сказав він.

Нагадаємо, сьогодні Порошенко і Кицька взяли участь в урочистих заходах з нагоди введення безвізового режиму на кордоні України зі Словаччиною. Раніше повідомлялося, що президенти двох держав провели закриті переговори.