ua en ru

Президент "Полтави" передумав розпускати команду

Президент "Полтави" передумав розпускати команду Фото: ФК "Полтава"

Причиною такого рішення стало звернення до клубу президента ПФЛ

Керівництво футбольного клубу "Полтава" має намір зберегти професійний статус клубу і відстоювати його права в ситуації навколо скасування матчу з "Шахтарем". Про це повідомляється на офіційному сайті полтавського клубу.

Причиною такого рішення, як наголошується, послужило звернення в клуб президента Професійної футбольної ліги України (ПФЛ) Сергія Макарова з проханням до керівництва "Полтави" переглянути своє рішення про зняття з змагального процесу. Функціонери порадили полтавському клубу донести свою аргументовану позицію щодо скасування гри з "Шахтарем" в органах футбольного правосуддя.

altФото: ФК "Полтава" заявила, що буде відстоювати свої права

Раніше президент "Полтави" Леонід Соболєв заявляв, що в середу, 5 квітня, оголосить про зняття команди з першості Першої ліги.

"У четвер о 15:00 всі футболісти клубу, а також тренери отримають повний розрахунок. Гравцям в повному обсязі виплатять зарплату за березень та нададуть статус вільних агентів", - сказав він.

Зазначимо, що починаючи з 2010 року керівництво "Полтави" вже п'ять разів заявляло про зняття зі змагань, але справи до кінця не доводило.

Нагадаємо, раніше футбольний клуб "Полтава" подав протест в УЄФА і ФІФА на скасування матчу 1/4 фіналу Кубка України проти "Шахтаря".