ua en ru

Президент звернеться з посланням до Ради 20 вересня

Президент звернеться з посланням до Ради 20 вересня

Про це повідомила представник президента в парламенті

Президент України Петро Порошенко звернеться з посланням до Верховної ради у четвер, 20 вересня. Про це повідомила представник президента у ВР Ірина Луценко у ході засідання погоджувальної ради парламенту, передає кореспондент РБК-Україна.

Вказано, що глава держави у ході звернення викладе позицію щодо найважливіших напрямів економічного, політичного і соціального розвитку.

"Шановні колеги, 20 вересня президент України звернеться із щорічним посланням про внутрішнє та зовнішнє становище України у 2018 році, де викладе позицію щодо найважливіших напрямів економічного, політичного і соціального розвитку", - повідомила Луценко.

Нагадаємо, раніше заступник глави фракції БПП Олексій Гончаренко повідомив у коментарі РБК-Україна, що президент Петро Порошенко виступить у Раді з щорічним посланням про внутрішнє і зовнішнє становище України 18 вересня.

Гончаренко зазначав, що в посланні традиційно будуть відображені ключові питання про зовнішню і внутрішню політику, позначені завдання для парламенту на рік.

Як раніше писало агентство, на початку серпня президент України Петро Порошенко розпорядився підготувати щорічне послання Верховній раді про внутрішнє і зовнішнє становище країни.