ua en ru

Президент "М. С. Л." оголосив нагороду в 250 000 гривень тому, хто надасть докази звинувачень

Президент "М. С. Л." оголосив нагороду в 250 000 гривень тому, хто надасть докази звинувачень

Президент оператора державних лотерей "М. С. Л." Георгій Ложенко оголошує винагороду в 250 000 гривень тому, хто надасть докази приналежності компанії до "Альфа-груп".

Відповідне оголошення він розмістив на своїй сторінці в Facebook.

Президент "М. С. Л." оголосив нагороду в 250 000 гривень тому, хто надасть докази звинувачень

"Друзі, вітаю. Зараз ситуація вийшла за межі адекватності. Молодики з сокирами, балонами, димовими гранатами знищують майно, протистоять поліції, створюють загрозу для обычныхграждан ... Я вже втомився доводити, що біле - це біле, а чорне - чорне. За останні тижні, який тільки брехні не почув про "М. С. Л.". Ну, дійсно, як баби базарні: щось кричать, брешуть, трощать. Де факти? Де докази? Я людина проста, поважаю правду. І прямо зараз пропоную: давайте покараємо вселенське зло, якщо воно дійсно існує. Тому сьогодні я, Георгій Ложенко, оголошую винагороду в розмірі 250 000 гривень тому, хто надасть докази того, що: - "М. С. Л." відноситься до "Альфа-груп"; - "М. С. Л." виводить капітали в РФ або офшори; - "М. С. Л." фінансує тероризм; - "М. С. Л." не має права здійснювати діяльність в Україні", - написав президент компанії Георгій Ложенко.

При цьому він закликав направляти докази нібито причетності оператора державних лотерей "М. С. Л." до російського бізнесу відразу на офіційну адресу Служби безпеки України.

"Всі докази направляйте в СБУ з копією на адресу 250000@msl.ua, щоб ми розуміли, кому виплатити приз. Але якщо хтось буде і надалі поширювати безпідставно цю брехню, він буде притягнутий до суду за наклеп. Що ж, допоможемо адміністрації Президента довести, що "М. С. Л." - російська компанія. Слава Україні!", - додав Ложенко.

Також в "М. С. Л." прокоментували напад на торгові точки оператора лотерей, що сталася в ніч на 21 листопада в районі метро "Нивки" в Києві. Зокрема, назвали ці події цим беззаконням.

"Ситуація навколо українського лотерейного ринку не тільки не вщухає, але й набирає загрозливих для простих украинцевобороты. Це вже не прості нападки на бізнес з метою перерозподілу ринку, а справжній бєспрєдєл з відкритим протистоянням з представниками поліції. Сподіваємося, що найближчим часом відповідні силові структури адекватно відреагують на ситуацію", - йдеться в заяві на офіційному сайті оператора лотерей.

Також у ньому наголошується, що в ході нападу постраждало кілька приміщень. На одній з торгових точок оператора державних лотерей "М. С. Л.", яка на момент інциденту була закрита, зламали ролети, вибили вікно і кинули димову шашку. Ця точка знаходиться на території ринку, в результаті виникла загроза загоряння, втім, його вдалося запобігти, оскільки охоронець території ринку викликав поліцію.