ua en ru

Президент "КаZантипу" спростував інформацію про скасування фестивалю в Криму

Президент "КаZантипу" спростував інформацію про скасування фестивалю в Криму Фото: Befooz

Музичний фестиваль проходитиме 31 липня - 16 серпня 2015 в с. Поповка

Президент танцювальної республіки "КаZантип" Микита Маршунок спростував інформацію про скасування фестивалю під новою назвою Befooz в Криму. Про це він повідомив на своїй сторінці в Facebook.

"Зараз, коли вся увага преси розгортається в сторону загубленого в кримських степах села Поповка і феномена майбутнього там Befooz, ми пропонуємо представникам ЗМІ не висмоктувати новини з пальця, а дочекатися офіційної прес-конференції на нашій території в понеділок о 15:00. Решту сім днів і ночей до початку я хотів би витратити максимально ефективно, щоб краще підготуватися до зустрічі старих і нових друзів, щоб в повній красі продемонструвати наші останні досягнення в сучасній архітектурі, актуальному дизайні, технічному оснащенні і магії нашого не фестивалю", - написав Маршунок.

BEFOOZ Info / от 25 июляСейчас, когда все внимание прессы разворачивается в сторону затерянного в крымских степях села ...

Posted by Никита Маршунок on 25 июля 2015 г.

Зазначимо, раніше у ЗМІ з'явилася інформація про те, що російська "прокуратура" Криму заборонила проведення фестивалю Befooz (колишній "КаZантип") в селі Поповка.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що фестиваль "Республіка КаZантип" в 2015 р повертається в кримське селище Поповка.