ua en ru

Президент ФК "Полтава" вирішив ліквідувати клуб

Президент ФК "Полтава" вирішив ліквідувати клуб Фото: Соболєв перед уболівальниками на стадіоні "Локомотив"

Клуб на знак протесту знімається зі всіх змагань

Президент футбольного клубу "Полтава" приїхав на стадіон, де розповів присутнім вболівальникам про своє рішення ліквідувати клуб. Про це повідомляє Sport Arena.

"Я вибачаюсь перед вболівальниками. Нам соромно, що так вийшло. Я дізнався про це рішення з публікацій в інтернеті, були знімки з таких ракурсів, де у нас все погано. Але жодної людини на приймання поля не було. Всі рішення приймалися по знімках. Але ж поки не вийшов на поле, не визначиш. Відштовхуватися потрібно не від кольору трави, а якості. Воно у нас рівне та якісне", - сказав Соболєва.

altФото: стан поля / Sport Arena

Також він підтвердив інформацію про те, що "Полтава" в знак протесту знімається зі всіх змагань.

"Це правдива інформація про ліквідацію клубу. Вся інфраструктура перейде дитячій школі. "Полтава" однозначно знімається, я в цьому цирку брати участь не буду. Вболівальників треба поважати! У нас про популяризацію футболу забули. Так склалися обставини в українському футболі. Футбол з дітей починається, а не з запрошення бразильців", - добвил президент "Полтави".

Гра повинна була початися сьогодні о 14:00.

Нагадаємо, Федерації футболу України (ФФУ) заборонила проведення матчу розіграшу 1/4 фіналу Кубка України "Полтава" - "Шахтар" на стадіоні "Локомотив" із-за стану поля.