ua en ru

Президент ФФУ Павелко хоче бачити Зозулю в Виконкомі федерації

Президент ФФУ Павелко хоче бачити Зозулю в Виконкомі федерації Фото: Андрій Павелко

Ще одні слова підтримки для футболіста

Президент ФФУ Андрій Павелко вважає, що Роман Зозуля буде гідним представником футболістів у Виконкомі ФФУ. Про це він написав на своїй старнице в Facebook.

"ФФУ докладає максимальних зусиль, щоб добитися позитивного вирішення питання Романа Зозулі: забезпечити нашого збірника ігровою практикою. І я радий відзначити, що і Федерація футболу Іспанії, ФІФА та УЄФА поділяють наше занепокоєння з цього приводу і розуміють всю абсурдність ситуації. Всі ми впевнені, що футболіст, який є патріотом своєї країни, не повинен страждати з-за своєї громадянської позиції. Адже внефутбольная діяльність Романа – це привід для національної гордості. Зозуля завжди виявляв свою громадянську свідомість. Створив фонд допомоги військовим, які захищають свою країну на сході України. Крім цього, за свої гроші допоміг відремонтувати госпіталь в Дніпрі, де проходять реабілітацію поранені військовослужбовці української армії", - написав Павелко.

"І ще він разом зі своїм партнером по збірній України Русланом Ротанем відкрили дитячу футбольну академію, в якій виховуються майбутні зірки українського футболу. Всі його дії, спрямовані на користь українського суспільства, дозволяють рекомендувати Романа Зозулю в виконком Федерації футболу України. Думаю, що його кандидатура отримає одностайну підтримку на конгресі ФФУ у квітні. Зозуля отримає у виконкомі статус офіційного представника діючих гравців, замінивши таким чином Анатолія Тимощука, який прийняв рішення завершити ігрову кар'єру", - додав президент ФФУ.

Нагадаємо, вчора гравці "Бетіса" вийшли на матч чемпіонату Іспанії проти "Валенсії" в футболках "Ми всі - Зозуля".