ua en ru

Президент Австрії підписав закон про ратифікацію УА України з ЄС

Президент Австрії підписав закон про ратифікацію УА України з ЄС Фото: Хайнц Фішер

Далі ратифікацію повинен схвалити канцлер

Президент Австрії Хайнц Фішер підписав закон про ратифікацію угоди про асоціацію (УА) України з Європейським Союзом (ЄС). Про це повідомив посол України в Австрії Олександр Щерба у своєму Twitter.

"Незважаючи на відпустку, Президент Австрії підписав ратифікацію угоди про асоціацію. На черзі - підпис канцлера і повідомлення в урядовій газеті. Спасибі!" - повідомив посол.

Нагадаємо, 24 липня Верхня палата парламенту Австрії (Федеральна рада) ратифікувала угоду про асоціацію України з Європейським союзом.

8 липня Угоду про асоціацію України з Європейським союзом ратифікувала нижня палата австрійського парламенту - Національна рада.

Крім Австрії, процес ратифікації угоди вже завершений в Болгарії, Великобританії, Угорщини, Німеччини, Данії, Ірландії, Іспанії, Латвії, Литві, Люксембурзі, Мальті, Польщі, Португалії, Румунії, Словаччини, Фінляндії, Хорватії, Швеції та Естонії.

Відзначимо, Президент України Петро Порошенко сподівається, що всі країни до кінця року ратифікують угоду про асоціацію (УА) між Україною та Європейським союзом.