ua en ru

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція Фото: новий iPhone 6S

Офіційна презентація iPhone 6s і iPhone 6s Plus пройшла 9 вересня в Bill Graham Civic Center Auditorium (Сан-Франциско, США). Зал для заходу обрано не випадково, так як він вміщує близько 7 тис. осіб, а виробник "айфонів" компанія Apple, імовірно, очікувала наплив великої кількості глядачів (як і сталося). Що не дивно, адже поява нового iPhone було дуже очікуваним у всьому світі. Ще за декілька місяців до презентації нової моделі смартфона, в ЗМІ почала з'являтися інформація про характеристики пристрою, про його вартості, публікувалися перші фото. Однак те, які ж насправді нові iPhone 6s і iPhone 6s Plus, стало відомо тільки в ході презентації, за якою слідкувало РБК-Україна.

22:40 Нарешті стали доступні офіційні фото Iphone 6S, а також опис його характеристик. Крім того, можна ознайомитися з різними колірними рішеннями в дизайні нового гаджета від Apple.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

Фото: загальний вигляд Iphone 6S

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

Фото: варіанти Iphone 6S в інтер'єрі

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

Фото: характеристики Iphone 6S

22:10 Чтобы эффектно завершить сегодняшнюю презентацию, Apple пригласили One Republic - одну из любимых групп Кука. На этом церемония представления Iphone 6S завершилась.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

22:03 Контракт з мобільним оператором для нового iPhone 6S залишається за ціною таким же, як і для попередньої моделі - iPhone 6c.

22:00 В новому пристрої wi-fi майже в два рази швидше. А якщо ви хочете перейти з андроїда на айфон, то в будь-якому Apple Store вам допоможуть перекинути важливу інформацію зі старого смартфона на новий.

21:57 Фронтальна камера для селфи - 5 мегапікселів. Спалахом для фронтальної камери працює сам дисплей - він в такому випадку запускається з потроєною яскравістю порівняно зі звичайним режимом.

21:55 Вперше на айфоне - відео з роздільною здатністю 4k, що містить 8 млн пікселів.

21:53 Продемонстрували якість камери на низці фотографій, у тому числі - на знімках тварин.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

21:50 В iPhone 6S нова вбудована камера iSight на 12 мегапікселів.

21:47 Під час презентації співробітники компанії Apple продемонстрували, наскільки добре новий айфон справляється з іграми.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

21:45 Новий чіп айфона на 70% швидше.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

21:39 С 3D Touch нужно совершать меньше действий. С помощью более сильного нажатия можно, например, зайти в сообщение электронной почты. 3D Touch интегрирован через всю систему приложений, которые используются

21:35 При помощи нажатия, вы можете переместится куда вам нужно. Сенсоры, которые вставлены в дисплей, реагируют на силу вашего нажатия. Кроме того вы получаете четкий тактильный отклик на свое нажатие. Сенсоры интегрированы в подсветку экрана

21:35 Новый iPhone оснащен новым мультитач - 3D Touch.

21:32 Новый смартфон представлен в шести вариантах цветов.

21:29 И наконец самая ожидаемая часть презентации - iPhone.

21:24 Спеціально для спортивних фанатів для AppleTV створено додаток, який допоможе відстежувати розкладу матчів, перемотувати на цікаві моменти, записувати, масштабувати відео.

21:20 Ще одна корисна функція, доступна в AppleTV, завдяки якій онлайн-шопінг стане набагато простіше і зручніше

21:18, Окрім фільмів, серіалів і музики, з AppleTV можна розважитися, граючи у веселі ігри

21:05 Ще одним нововведенням AppleTV є голосовий пошук - Siri. За допомогою цього пошуку, можна буде не тільки шукати потрібні фільми за певним критерієм, але і навіть попросити Siri перемотати відео, наприклад, до потрібного моменту. Для цього навіть достатньо запитати "Що вона сказала?"

21:00 Пульт управління для AppleTV оснащений сенсорним датчиком

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

20:58 На сцену повернувся Джефф Вільямс, який розповідає про AppleTV

20:52 Новий iPad можна буде придбати в листопаді.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

20:48 Айрін Уолш розповідає про новий додатку, який стане надійним помічником для людей, які працюють у медичній сфері.


20:45 Естафету на сцені взяв представник компанії Adobe, який показав можливості роботи з новим інструментом-олівцем у програмах, створених Adobe. Зокрема, він продемонстрував роботу в Photoshop

20:41 Кірк Конигсбауэр з Microsoft Office розповів про те, що завдяки багатовіконності iOS 9 можна одночасно запускати Word і Excel. За його словами, це суттєво спростить роботу з контентом.

20:35 Новий аксесуар, який розроблений спеціально для нового iPad - Apple-олівець.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

20:30 Не дивлячись на всі нововведення, гаджет залишається самим тонким і легким, серед аналогів.

20:27 Філ Шиллер, старший віце-президент з маркетингу, представляючи новий iPad розповів, що діагональ пристрою становить 12,9 дюймів

20:23 Далі Вільямс продовжив презентацію, показавши рекламний відеоролик нового iPad. Він зазначив, що це самий здібний і потужний iPad, який коли-небудь створювала компанія.

20:15 Старший віце-президент Apple Джефф Вільямс почав конференцію з презентації Apple Watch.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

20:08 Почалася офіційна презентація, яка транслюється з російським перекладом, що дозволить спостерігати за подіями більш широкої аудиторії.

20:00 А тим часом в залі, в якому відбудеться презентація, вже починають збиратися глядачі. Обіцяючи за того, що на захід прийдуть близько 7 тис. чоловік, цей процес не буде швидким.

Презентація iPhone 6S: онлайн-трансляція

19:49 Не только ценители продукции Apple с нетерпением ждут начала официальеой презентации. Генеральный директор Apple Тим Кук опубликовал в своем Twitter пост.

"Всего несколько часов здесь в Сан-Францискр! Мы не можем дождаться, чтобы показать вам то, над чем мы работали."

19:30 Потенційний перший покупець IPhone 6s вже зайняв чергу, в надії скоріше придбати новий смартфон. Австралієць Ліндсей Хармер встановив намет біля магазину Apple Store в очікуванні початку продажів. Примітно, що дата виходу IPhone 6s призначено на 18 вересня, так що чекати доведеться трохи більше тижня. Але, мабуть, австралієць робить ставку на те, що в компанії оцінять його інтерес до продукції Apple, і, як виняток, він стане володарем IPhone 6s до офіційного початку продажів.
"Я буду тут до тих пір, поки вони не спробують позбутися від мене або поки я не куплю перший телефон", - підкреслив покупець.
Крім того, Хармер розповів, що збирається виставити придбаний смартфон на аукціон і пожартвовать отримані гроші на благодійність.
Варто відзначити, що в минулому році перший покупець iPhone 6 впустив і розбив його відразу після того, як вийшов з ним з магазину.

19:10 Перший iPhone був представлений його творцем, покійним Стівом Джобсом, вісім років тому, в 2007 р. Як пояснив сам Джобс, назва гаджета складається з двох слів - phone (телефон) і internet (інтернет). Втім, спочатку смартфон не здобув такої популярності, як у наш час. Пояснюється це наявністю ряду недоліків в першій моделі пристрою. Зокрема, перший iPhone не підтримував 3G, і для доступу в інтернет доводилося використовувати менш швидкісну технологію EDGE. Крім того, пристрій не підтримував функцію MMS.

У той же час, смартфон від Apple став першим масовим мобільним пристроєм з сенсорним мультитач-екраном. За словами самого Джобса, він хотів позбутися від клавіатури, і першою його задумкою було створити планшет. Однак у ході роботи над пристроєм він вирішив, що більш революційною ідеєю стане розробка смартфона.