ua en ru

Презентація Google Pixel: онлайн-трансляція

Презентація Google Pixel: онлайн-трансляція Фото: презентація смартфона Google Pixel

Захід розпочнеться в 9:00 за місцевим або в 19:00 за київським часом

Офіційна презентація смартфона Google Pixel, онлайн-трансляцію якої можна дивитися на РБК-Україна, відбудеться 4 жовтня в Сан-Франциско.

Презентація Google Pixel почнеться в 9:00 за місцевим або в 19:00 за київським часом.

Google анонсувала захід в кінці вересня, за 2 тижні до самої презентації. Компанія випустила короткий відеоролик, в якому пошукова рядок поступово перетворюється в прямокутник, що нагадує смартфон. Одночасно розпочав роботу спеціальний сайт, присвячений продуктів Google.

Також майбутню подію підтвердив головний віце-президент компанії Google для Android, Chrome OS і Chromecast Хіроші Локхеймер у своєму Твіттері.

Яким буде Google Pixel

Це буде перший смартофон Google, випущений під брендом Pixel. До цього компанія випускала пристрою під брендом Nexus спільно з такими виробниками смартфонів LG, Huawei, Motorola.

За чутками, складанням Google Pixel займеться тайваньська компанія HTC. Зовнішній вид Google Pixel до презентації тримався в секреті. Але експерти очікують, що Google представить відразу два смартфона нової лінійки, а відрізнятися вони будуть лише діагоналлю екрана.

Журналіст Еван Бласс виклав рендери нових смартфонів від Google у своєму твіттері ще вчора, 3 жовтня. Можливо вони будуть виглядати саме так.

Google Pixel технічні характеристики

Особливістю новинок, які ми побачимо на презентації Google-2016, повинна стати операційна система Android 7.1. Що стосується технічних характеристик, від них експерти не чекають нічого революційного.

Передбачається, що смартфони будуть працювати на процесорі Snapdragon 820/821 і обладнані 4 ГБ оперативної та 32 / 64 ГБ вбудованої пам'яті. Дисплей "старшої" моделі з діагоналлю 5,7 дюйма отримає дозвіл 2К. "Молодша" модель Google Pixel, за чутками, буде оснащена 5 або 5,2-дюймовий дисплей з FullHD-матрицею. Обидва смартфона обладнані 12-мегапіксельними камерами виробництва компанії Sony.

ОС Andromeda, лептоп Pixel 3 і новий планшет Huawei Nexus

На своїй презентації 4 жовтня Google представить також ряд інших своїх новинок. Точно відомо про презентації нової ОС Andromeda, лептопа Pixel 3, а також планшета Huawei Nexus.

Операційна система Andromeda буде собою представляти Android і Chrome os в одному пакеті. Активно точаться чутки, що пошуковий гігант має намір вплести особливості Chrome в базу платформи Android, що дозволить зайняти на ринку нішу ноутбуків, в якій до цього мала сумнівний успіх.
Pixel 3 – по суті ноутбук, який зможе працювати як планшет, що збігається з поняттям, що розвиток Andromeda орієнтоване на 2-в-1 гібриди: планшет + ноутбук.

Що стосується нового ноутбука Huawei Nexus, то стався витік інформації, що Google і один з його апаратних партнерів, Huawei, збираються випустити новий 7-дюймовий планшет Nexus. Також очікується. Що новинка буде мати процесор Qualcomm Snapdragon 820, 4 Гб оперативної пам'яті і камеру на 13 Мп.