ua en ru

Презентація Google Pixel 3: онлайн-трансляція

Презентація Google Pixel 3: онлайн-трансляція Фото: презентація Google (twitter.com/gizbot)

Google презентує нові смартфони Pixel 3, планшети, навушники і ще кілька гаджетів

Презентація Google Pixel 3 проходить сьогодні, 9 жовтня, в Нью-Йорку. Онлайн-трансляція заходу, характеристики нових смартфонів Pixel 3, дисплею Home Hub, планшета Pixel Slate і інших гаджетів від Google - на РБК-Україна.

Презентація Google Pixel 3: онлайн-трансляція

Трансляція презентації Google (YouTube / Made by Google)

Нові гаджети від Google: характеристики

9 жовтня в США корпорація Google представляє нові моделі смартфонів Pixel 3 і Pixel 3 XL. Головною родзинкою гаджетів стане камера. Незважаючи на те, що вона залишиться одиночною, функціонал і нові програмні алгоритми дозволять вибирати найкращі фото і автопортрети.

Функція Top Shot робить кілька фото до і після спуску затвора, а потім вибирає краще з них. Режим Photobooth аналізує вже відзняті матеріали і вибирає найбільш фотогенічні. Також ще одна функція наповнює знімки деталями при масштабуванні.

google pixel 3Фото: Google Pixel 3 (twitter.com/SRenderr)

Дизайн смартфонів буде безрамковим. Корпус Pixel 3 представлений в трьох кольорах: чорному, білому і рожевому.

Також Google презентує планшети Pixel Slate з операційною системою Chrome OS. Гібрид буде оснащений стилусом і клавіатурою у вигляді обкладинки. Обсяг ОЗУ складе 16 Гб.

Серед інших новинок презентації: бездротова зарядна станція Pixel Stand, розумний дисплей Google Home Hub, навушники Pixel Buds другого покоління, а також медіаплеєр Chromecast 3.