ua en ru

Презентація Apple MacBook Pro: онлайн-трансляція

Презентація Apple MacBook Pro: онлайн-трансляція Фото: презентація Apple 27 жовтня

Подія відбудеться о 20:00 за київським часом

27 жовтня відбудеться презентація Apple нової лінійки ноутбуків MacBook, дивитися онлайн-трансляцію мероприяятия можна буде на РБК-Україна.

Коли буде проходити презентація Apple

В Україні ми зможемо подивитися презентацію на 20:00 за київським часом. Захід відбудеться в кампусі Apple в Купертіно (США).

Чого очікувати

Головною "фішкою" презентації, за чутками, стане MacBook Pro. Передбачається, що пристрій чекає найбільший з 2012 року редизайн.

Раніше в мережу потрапили фото новинки. Так, однією з головних особливостей ноутбуків є вузький тачскрін над стандартною розкладкою клавіатури, який прийде на зміну ряду функціональних клавіш.

За попередньою інформацією, на презентації Apple в четвер будуть представлені 13-дюймовий і 15-дюймовий MacBook Pro. Очікується, що вони стануть тоншими, у верхньому рядку клавіатури замість апаратних функціональних і мультимедійних клавіш розташується сенсорна OLED-панель. Вона може отримати назву Magic Toolbar являє собою адаптивну віртуальну клавіатуру, яка змінює розкладку, в залежності від поточних завдань, виконуваних користувачем. Судячи з усього, сканер відбитків пальців Touch ID вбудований в довколишню кнопку включення/вимикання.

клавіатура MacBook ProMacBook Pro

Фото: передбачуваний дизайн нового MacBook Pro

Крім того, на сьогоднішній презентації Apple в Купертіно MacBook Pro, швидше за все, отримають по чотири порти USB Type-C, позбувшись від слота для карток SD, порти HDMI, а також портів USB Type-A і зарядного роз'єм MagSafe.

Також можливе оновлення можуть отримати і інші макбука, в тому числі - iMac, Mac Pro і Mac mini.