ua en ru

Презентація Apple 2018 відбудеться 12 вересня

Презентація Apple 2018 відбудеться 12 вересня Фото: iPhone (facebook.com/phiphone8)

Під час презентації Apple будуть представлені три нові моделі iPhone

Презентація Apple традиційно проходить восени. У цьому році очікується оновлення лінійки iPhone, а також представлення нових моделей ще кількох гаджетів компанії. Детальніше про те, коли і де відбудеться презентація Apple 2018 - в матеріалі РБК-Україна.

Презентація iPhone: дата і час

Шанувальники смартфонів від Apple зможуть оцінити нові моделі пристроїв вже 12 вересня. Саме в цей день у каліфорнійському місті Купертіно в аудиторії Steve Jobs Theater на території штаб-квартири корпорації Apple пройде презентація. Початок заходу заплановано на 10:00 за місцевим часом (20:00 12 вересня за Києвом).

Дата і час презентації Apple 2018Фото: Дата і час презентації Apple 2018 (apple.com)

Очікується, що дизайн нових айфонів буде схожий на iPhone X. Відмінними рисами гаджетів будуть типи дисплеїв, що вплине на вартість, розміри і нові функції.

Так, одну з нових моделей оснастять OLED-екраном розміром 5,8 дюймів.

Другий гаджет буде мати діагональ 6,1 дюймів, "Бюджетний" LCD-екран, алюмінієві рамки і кілька яскравих кольорів корпусу.

Найбільший новий смартфон Apple отримає OLED-екран, діагональ 6,5 дюймів, скляну задню панель, дві камери і рамки з нержавіючої сталі.

Всі нові айфони будуть оснащені системою Face ID з функцією розблокування після розпізнавання обличчя власника.

На презентації Apple 12 вересня також очікується представлення 4-ї серії AppleWatch зі збільшеним розміром дисплея, навушників AirPods з новими функціями, оновлених планшетів iPad Pro і ноутбуків MacBook.