ua en ru

Прес-центр АТО: бойовики з гранатометів обстріляли Авдіївку і Щастя

Прес-центр АТО: бойовики з гранатометів обстріляли Авдіївку і Щастя Фото: бойовики продовжують обстрілювати позиції українських військових

За день бойовики 9 разів обстрілювали позиції ВСУ

Ситуація в зоні проведення антитерористичної операції (АТО) залишається напруженою. Бойовики продовжують обстрілювати позиції українських підрозділів на різних ділянках лінії розмежування. Про це повідомляє прес-центр АТО в Facebook.

"З початку доби зафіксовано 9 випадків застосування противником зброї. Більшість з них вночі і на світанку", - говориться в повідомленні.

Наголошується, неспокійно було в районі Новотроїцького, де за українським опорних пунктах вели вогонь ворожі снайпери. Також з передмістя Донецька українських військових поблизу Авдіївки ворог обстрілював з ручних протитанкових гранатометів.


Крім того, ускладнилася ситуація і на Луганщині.

"Там проросійські бойовики відкривали вогонь з автоматичних гранатометів станкових по позиціях ЗС України в районі н. п. Щастя", - наголошується в повідомленні.

Нагадаємо, в зоні проведення АТО на Донбасі за минулу добу, 9 травня 2016 року, в результаті бойових дій загинув один український військовослужбовець, ще двоє отримали поранення.