ua en ru

Прес-служба "Авант-Банку": Веніамін Лєбєдєв зосередиться на стратегічному розвитку банку

Прес-служба "Авант-Банку": Веніамін Лєбєдєв зосередиться на стратегічному розвитку банку

Екс-голова правління ПАТ "Авант-Банк" Веніамін Лєбєдєв переходить в наглядову раду фінустанови, де зосередиться на стратегічному розвитку банку. Про це повідомляє прес-служба "Авант-Банку".

За словами Лебедєва, сьогодні банк входить у новий етап розвитку, пов'язаний із зміцненням позицій банку в регіонах і суттєвим розширенням кола клієнтів корпоративного сегменту.

"Незважаючи на фінансову кризу, ми бачимо сьогодні багато можливостей для розвитку, в тому числі, й у кредитуванні малого та середнього бізнесу, великих корпоративних клієнтів. Обрана раніше тактика індивідуального підходу до обслуговування бізнесу сьогодні принесла свої плоди: в період турбулентності на ринку, ми знаходимо можливості нарощувати активи", - цитує прес-служба банку.

Лєбєдєв також зазначив, що у своїй роботі на новій позиції має намір сконцентруватися на впровадженні новацій.

"Також серед ключових завдань - фінансування інвестицій в реальні сектори економіки, де особливо відчувається гострий брак кредитних ресурсів. Крім того, ми маємо намір розширювати напрямок преміального банкінгу", - додав банкір.

Екс-глава правління також позитивно охарактеризував свого потенційного наступника Євгена Бевза, який призначений тимчасово виконуючим обов'язки голови правління. За словами Лєбєдєва, банк готує документи для узгодження в НБУ на посаду голови правління.

"Євген більше 15 років в банківському бізнесі та зарекомендував себе як відмінний перспективний фахівець зі своїм баченням розвитку банку", - наголосив Лєбєдєв.