ua en ru

Прес-секретар Порошенка опублікував лист до президента Саакашвілі

Прес-секретар Порошенка опублікував лист до президента Саакашвілі Фото: Михайло Саакашвілі (УНІАН)

У листі Саакашвілі зізнався, що допускає багато політичних помилок

Лідер "Руху нових сил" Михайло Саакашвілі написав лист президентові України Петру Порошенку. Лист опублікував на своїй сторінці у Facebook прес-секретар глави української держави Святослав Цеголко.

"Враховуючи численні запити журналістів, а також коментарі самого Саакашвілі, в яких він маніпулює змістом цього листа, прийнято рішення його оприлюднити", - йдеться в повідомленні Цеголко.

У листі до Порошенко Саакашвілі зізнався, що допускав і допускає багато політичних помилок. Крім того, він висловився за деэскалацию ситуації, пообіцяв не вдаватися до подальшої дестабілізації і запропонував переговори "з уповноваженим представником".

Зокрема, в листі Саакашвілі заявив, що у нього немає ніяких агресивних намірів". Також він вважає, що звинувачувати його в роботі на Федеральну службу безпеки Росії "не тільки повний абсурд, але ще дуже радує ворога України".

Повний текст листа Саакашвілі: "Шановний Петро Олексійович, пан президент. Незважаючи на останні події, у мене немає ніяких агресивних намірів. Ви знаєте мене добре і прекрасно розумієте, що звинувачувати мене в роботі на ФСБ не тільки повний абсурд, але ще дуже радує ворога України. Звичайно, я припускав і припускаю багато політичний помилок, але зараз як ніколи впевнений, що треба деэскалировать і не допускати дестабілізації ситуації. Готовий у будь-який момент зустрітися з повноважним представником і все обговорити. З повагою, М".

Нагадаємо, 16 грудня Саакашвілі заявив, що готовий домовлятися з Порошенком.