ua en ru

Премія за участь в АТО виплачена всім резервістам, - Нацгвардія

Добові і премія за участь у діях антитерористичної операції (АТО) виплачена всім резервістам в повному обсязі згідно з чинним законодавством.

Добові і премія за участь у діях антитерористичної операції (АТО) виплачена всім резервістам в повному обсязі згідно з чинним законодавством. Про це йдеться в повідомленні прес-служби Національної гвардії України.

"Після повернення з зони АТО, резервістам в посвідченні про відрядження штабом Північного територіального управління було зроблено відповідний запис із зазначенням населеного пункту р. Павлоград, де з ними проводилися навчально-методичні збори. По прибуттю всіх військовослужбовців в Київ з пунктів несення служби їм будуть зроблені відповідні додаткові записи із зазначенням інших населених пунктів, куди вони згодом були передислоковані і виконували службово-бойові завдання, покладені на Нацгвардію", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, добові і премія за участь у діях АТО виплачена всім резервістам в повному обсязі згідно з чинним законодавством.

Зараз проводяться роз'яснювальні бесіди керівництвом Північного територіального управління Національної гвардії України щодо врегулювання проблемних питань.

У прес-службі також повідомили, що з ініціативи командування Національної гвардії України в пункт 19 статті 6 Закону України "Про статус ветеранів війни та гарантії їх соціального захисту" будуть внесені зміни щодо вступу в категорію резервістів і військовозобов'язаних, які брали участь у проведенні АТО, статусу учасників бойових дій.