ua en ru

Прем'єр Грузії вважає візит Путіна в Абхазію "спробою узаконити положення відібраних регіонів"

Прем'єр Грузії вважає візит Путіна в Абхазію "спробою узаконити положення відібраних регіонів" Фото: Георгій Квірікашвілі прокоментував запланований візит Путіна в Абхазію (gov.ge)

Він також додав, що візит Путіна в Абхазію є продовженням політики Кремля щодо Грузії

Прем'єр-міністр Грузії Георгій Квірікашвілі вважає запланований візит президента Російської Федерації Володимира Путіна в невизнану Абхазію "спробою узаконити положення відібраних регіонів". Про це повідомляє прес-служба уряду Грузії.

Так, коментуючи запланований візит Путіна в Абхазію, прем'єр Грузії заявив, що вважає це "спробою узаконити положення відібраних регіонів", що є продовженням політики Кремля щодо Грузії.

"Ми повинні зробити все, щоб при підтримці наших стратегічних міжнародних партнерів, конструктивно ми змогли нормалізувати політичні відносини з Росією. Це наше головне завдання, і в успішній реалізації я, звичайно, не сумніваюся", - сказав він.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що міністр з питань примирення і громадянської рівності Грузії Кетеван Цихелашвілі назвав запланований візит президента Російської Федерації Володимира Путіна в невизнану Абхазію провокацією.