ua en ru

За попередніми підрахунками, на виборах в Кривому Розі переміг Вілкул

За попередніми підрахунками, на виборах в Кривому Розі переміг Вілкул Фото: за попередніми підрахунками голосів Юрій Вілкул переміг на виборах в Кривому Розі

Позачергові вибори криворізького міського голови закінчилися в один тур

За даними паралельного підрахунку протоколів з мокрими печатками у позачергових виборах мера Кривого Рогу (Дніпропетровська область) за Юрія Вілкула віддали свої голоси 73,09% виборців. У виборах взяли участь 286, 6 тис. виборців, повідомляє місцеве видання 0564.

Як наголошується, явка виборців склала 55,88% від загального числа виборців, включених в списки.

"За Юрія Вілкула віддали свої голоси 73,09% виборців, за нього проголосували 209 406 криворіжців. Таким чином, позачергові вибори криворізького міського голови закінчилися в один тур", - йдеться в повідомленні.

Як повідомляється, за кандидата від "Самопомочі" Семена Семенченко проголосували 10,74% виборців (30 777 осіб). За Світлану Сову (партія "Сила людей") віддали голоси 4,6% виборців (13 190 голосів). Кандидат від партії УКРОП Микола Колесник набрав 4,3% голосів (12 315 голосів). Представник "Народного контролю" Ігор Левицький отримав 2,58% голосів (7 405 виборців). Інші кандидати набрали менше 1%.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що на виборах в Кривому Розі (Дніпропетровська область), за результатами підрахунків на п'яти дільницях, лідирує Юрій Вілкул.