ua en ru

Представництво авіакомпанії KLM в Україні подарувало частинку тепла дітям, які опинилися без батьківського піклування

Представництво авіакомпанії KLM в Україні подарувало частинку тепла дітям, які опинилися без батьківського піклування

Компанія KLM Royal Dutch Airlines - один зі світових лідерів у сфері авіаперевезень - продовжує надавати благодійну допомогу знедоленим дітям. Слідуючи принципам корпоративної соціальної відповідальності, авіаперевізник проводить благодійні заходи в різних країнах земної кулі, в тому числі в Україні.

У цьому році представництво авіакомпанії KLM в Україні надало фінансову підтримку Центру соціально-психологічної реабілітації дітей в селі Копылив Макарівського району. Установа спеціалізується на профілактиці безпритульності, а також на соціальної реабілітації неповнолітніх, які опинилися в складній життєвій ситуації.

Представництво авіакомпанії KLM в Україні подарувало частинку тепла дітям, які опинилися без батьківського піклування

Зібрані кошти були використані на реконструкцію дитячого майданчика. Не секрет, що з-за мізерного бюджетного фінансування багато дитячі установи позбавлені можливості не тільки покращувати, але і підтримувати в належному стані свою матеріально-технічну базу. І лише завдяки благодійній допомозі їм вдається поліпшити побут знедолених дітей

У Центр соціально-психологічної реабілітації на кошти українського представництва KLM був доставлений і встановлений дитячий спортивно-ігровий комплекс «Лідер», а також дитяча гірка і гойдалки. В результаті дитячий майданчик змінилася до невпізнання. Замість наводять нудьгу допотопних будівель минулого століття, чи здатних привернути увагу дітей, з'явився сучасний розважальний комплекс, аналогічний тим, які встановлені у багатьох дворах столиці. І, можливо, тепер хлопці, що живуть в Центрі реабілітації, отримають хоч трохи більше тепла і доброти від несправедливо обійшовся з ними світу.

Зараз у Центрі реабілітації перебувають 25 дітей у віці від 3 до 17 років. Досвідчені педагоги намагаються створити сприятливі умови, наближені до домашніх, які могли б надати сприятливий сприяння на розумовий, емоційний і фізичний розвиток особистості. Крім того, у закладі проводяться медико-психолого-педагогічна реабілітація і соціальна адаптація вихованців, зміцнення їх здоров'я. Можливо, підтримка від українського представництва KLM хоч почасти спростить настільки непросте завдання співробітників центру.

Це не перший благодійний проект авіакомпанії в Україні. У минулому році представництво KLM в Україні подарувало дитячі велосипеди вихованцям трьох дитячих будинків: Білоцерківському дитячому будинку-інтернату для дітей-інвалідів, Черкаському навчально-реабілітаційному центру та дитячого будинку «Колиска дитячої надії» у селі Нові Петрівці.